handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Metteolsen.dk
Generelle oplysninger
Metteolsen.dk
Seidelinsvej 13
4300 Holbæk
CVR nr.: 29672083
Telefon: 20450773
Email: info@metteolsen.dk

Priser

Hos Metteolsen.dk er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte pladser til kurser

Betaling

Metteolsen.dk modtager betaling med Mobile pay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte kurser og forløb

Reklamationsret

Tilmelding til retreats med overnatning er bindende. dvs at man ikke får refunderet penge hvis man bliver forhindret i at deltage. Hvis jeg som arrangør aflyser får man refunderet beløbet.

Der gives 14 dages fortrydelsesret på køb af endags workshop. Ved køb af workshop op til to uger før, refunderes beløbet ikke. Ved bestilling af tider til behandling aflyses tiden uden beregning indtil 24 timer før.

Metteolsen.dk
Seidelinsvej 13
4300 Holbæk
Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelsen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Metteolsen.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores website kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@metteolsen.

Scroll to Top